You are currently browsing the daily archive for 04/11/2012.

It seems that the new visitors’ centre will basically comprise two “pods”, a glass one and a timber one and these will house exhibition and museum spaces, a shop and a café – in other words all that’s needed, we presume. But linking them will be “an undulating canopy form designed to reflect the Salisbury Plain” – or “a roof” as some might think of it – but not a watertight one – it will be deliberately perforated.

“Denton Corker Marshall director Stephen Quinlan says, “It’s a visual device, it doesn’t protect you from the rain – if it’s raining when you visit Stonehenge you’re going to get wet anyway”.

It remains to be seen what visitors will say when it rains.

Archives

November 2012
S M T W T F S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Follow Us

Follow us on Twitter

Follow us on Facebook

Twitter Feed

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,711 other followers

%d bloggers like this: